Language
Dansk  English  Norsk  Svenska
Book et møde
+45 98 19 39 30

Klatrevægge Udtryk

Udtryk

Vores klatrevægge og bevægelsesfaciliteter har grundlæggende 5 forskellige udtryk. Udtrykkene kan enten være defineret af bestemte produktionsformer eller materialevalg. Her kan du undersøge hvilket udtryk der passer bedst til dine ideer og behov

TriaX

Triax-væggene er den nyeste generation indenfor klatrevægge. Overfladen er baseret på en 3D-model, som er inspireret af forskellige typer af klipper fra hele verden. Overfladen består hovedsageligt af tre- og firkanter som ved sammensætning danner en unik og spændende klatreoverflade. Alle væggene er specialdesignet efter specifikke behov og ønsker. Væggene er konstrueret af krydsfiner coated med friktionsoverflade eller RFC plader.

Modular

Disse vægge er den klassiske måde at designe og konstruere klatrevægge. Klatrefladen består af moduler, som kan varieres i bredde, højde og hældning. Klatrefladen kan varieres ved at montere forskellige Volumens. Med Modular er det muligt at få en stor klatreflade, som kan tilfredsstille mange behov. Vores Modular-vægge er konstrueret af krydsfiner coated med friktionsoverflade eller RFC plader. Vi tilstræber at designe klatrevæggene således at de passer bedst muligt ind i omgivelserne.

Bolt On Holds

Bolt On Holds er klatrevægge, hvor vi monterer klatregreb direkte på beton eller murstensvægge. Denne type anvendes typisk når der skal laves klatrevægge på eksisterende konstruktioner, såsom gamle siloer eller på børneværelset. Denne type er god ved faciliteter, hvor der ikke skal flyttes rundt på klatregrebene.

Freeform

Er du på jagt efter en klatrevæg som er mere vejrbestandig end vores klatrepaneler og som kan moduleres nøjagtigt som en naturlig klippe, så er det måske Freeform glasfibervægge du skal bruge.

Glasfibervæggen moduleres i hånde og får derved et helt unikt udtryk. Udtrukket kan tilpasses så det emittere fx. kalksten, granit eller sandsten.

Når overfladen er moduleret og hærdet op, kan det være meget effektfuldt af få overfladen dekoreret.

Rock Attraction

Når vi har rejst rundt for at klatre, er vi ofte blevet mødt med spørgsmålet: ”Jamen.. I Danmark er der jo ingen klipper?”

Denne påstand blev vi så tilpas udfordret af, at vi besluttede os for at lave nogle klipper.

Resultatet er blevet vores Rock Attraction, som er en specialkonstrueret betonvæg, der bliver udformet i hånden. Arbejdet er omstændigt, men resultatet er fantastisk.   

Udtrykket kan være Kalksten, Granit, Sandsten — eller evt. som overfladen på en gammel træstamme – det er dig som bestemmer.

Væggene kan laves som både høje vægge og bouldervægge. De kan laves med mulighed for at eftermontere klatregreb, og hvis det behager, så kan der laves ”riss” hvor det er muligt at øve traditionelle sikringsteknikker (trad Climbing). 

Se eksempler på alle vores udtryk her

Inspiration

 
 

Accepter cookies

www.abekatten.dk bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

Abekatten APS

 
 Telefon

+45 9819 3930

  
 
E-mail

info-abekatten@abekatten.dk

  
 
Adresse

Korshøjvej 2
8600 SilkeborgSikker betaling

Quickpay er PCI certificeret, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.

 

Vi modtager

Vi modtager Dankort og eDankort i butikken