Language
Dansk  English  Norsk  Svenska
Book et møde
+45 98 19 39 30

Klatrevægge Svømmehal klatrevæg

Svømmehal klatrevæg


Har du en svømmehal eller et friluftsbad, hvor der er behov for en attraktiv og alternativ aktivitet, til at motivere børn og unge til at komme i vandet, så er en svømmehalsvæg en oplagt mulighed. De sidste 15 år har det været populært blandt klatrere, at finde overhængende kystklipper i helt op til 30-35m højde, for efterfølgende at ”bestige” dem uden reb og bare med vandet som deres faldunderlag — dette kaldes Deep Water Climbing.

Vores svømmehalsvægge bygges dog ikke helt så ekstreme. Vores Deep Water svømmehalsvægge er op til 6 m høje og monteres ved bassinkanten. Gæsterne kan så klatre op ad væggen, og lade sig falde ned i vandet.

Klatrevæggen i svømmehallen tilbyder gæsterne en spændende aktivitet, da kombinationen af højde og vand er dragende for de fleste, og samtidigt åbner op for nye lege og konkurrencer til de gæster som søger en udfordring under deres besøg i svømmehallen.

Deep Water klatrevæggene kan leveres i forskellige varianter: Stationær, Vipbar og som hæve/sænke model. Væggene er konstrueret i materialer, som modstår et svømmehalsmiljø og kan udføres i henhold til DS/EN 12572-2.

Væggene er udformet således, at alle aldre kan finde varierede og tilpassede udfordringer. 


Accepter cookies

www.abekatten.dk bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

Abekatten APS

 
 Telefon

+45 9819 3930

  
 
E-mail

info-abekatten@abekatten.dk

  
 
Adresse

Korshøjvej 2
8600 SilkeborgSikker betaling

Quickpay er PCI certificeret, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.

 

Vi modtager

Vi modtager Dankort og eDankort i butikken