Language
Dansk  English  Norsk  Svenska
Book et møde
+45 98 19 39 30

Klatrevægge Materialer

Materialer

Abekatten Klatrevægge producerer hovedsageligt klatrevægge og faciliteter i 4 forskellige materialer. Har du specielle ønsker til materialevalg, så kan vi sikkert også hjælpe med det. Herunder kan du læse lidt om de forskellige materialer og hvorfor du skal vælge netop det materiale.

Klatreplader

En stor del af vores klatrevægge og installationer har en overflade, som er fremstillet af klatreplader. Klatrepladerne er vejrbestandige og med en friktionsoverflade, som gør at grebene ikke så nemt roterer samt klatreskoene nemt kan hænge fast. 

Klatrepladerne er testet jf. Dansk Standard 12572 1/2 og EU Norm 12572. Det betyder at både brudstyrken og gevindhullerne er fysisk testede.

Glasfiber

Glasfiber benytter vi i to formater. Free Form er vores modulérbar løsning, som egner sig specielt godt til mindre klatreinstallationer, der skal specielfremstilles ift. mål og udformning. En alternativ glasfiberløsning er vores Form paneler. De er ikke så fleksible i udformningen, men er lige så stærke.

Vores glasfiberløsninger er udført så de opfylder Dansk Standard 12572-1/2 og EU Norm 12572

Polycarbonat

Polycarbonat er et næsten glasklart materiale som er yderst stærkt. Materialet kan bruges i samme omfang som klatrepladerne og fås i både klare og matterede farver. Overfladen er glat, så det er ikke muligt at få den samme friktion som ved de andre materialer. Polycarbonaten bruger vi til at skabe lysindfald, i vægge som skal være gennemsigtige, eller vægge som skal være robuste overfor vand.

Installationer udført i polycarbonat lever op til Dansk Standard 12572-1/2 og EU Norm 12572

Beton

Vores Rock Attraction klatrevægge og installationer er udført i beton. Betonen er sprøjtet på et jernskelet og består af et bærende lag samt et "moduleringslag". Betonvæggne får en helt unik overflade, som er meget lig med en rigtig klippe og da grebene er moduleret ind i væggen, så får brugerne en klatreoplevelse, der minder meget om at klatre på en rigtig klippe.

Det er muligt at lave riss i væggene, der er forstærket i sådan en grad, at den kan bruges til at sikre med kiler.

Beton væggene er meget vejrbestandige og har en meget lang levetid.

Se eksempler på vores materialer her

Inspiration

 
 

Accepter cookies

www.abekatten.dk bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

Abekatten APS

 
 Telefon

+45 9819 3930

  
 
E-mail

info-abekatten@abekatten.dk

  
 
Adresse

Korshøjvej 2
8600 SilkeborgSikker betaling

Quickpay er PCI certificeret, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.

 

Vi modtager

Vi modtager Dankort og eDankort i butikken