Language
Dansk  English  Norsk  Svenska
Book et møde
+45 98 19 39 30

Klatrevægge Klatrevæg

Klatrevæg

Klatring som aktivitet har flyttet sig meget siden sin opståen – fra bjerge og fjerntliggende områder til byerne og ind i klatrecentre og idrætshaller. En sport som er fri og fleksibel, og hvor alle er på lige fod med hinanden – uanset køn, alder, fysisk form og niveau. Ikke nok med at klatring bidrager bevægelses- og sundhedsmæssigt, så udfordrer den også udøverne på både det fysiske og mentale plan.

Hvis du er på jagt efter en klatrevæg, som skal give klatrerne et ‘sug i maven’ – som man kender det fra klippeklatring og bjergbestigning – samtidig med den skal bruges til sjov og spændende klatring, så skal du vælge en høj klatrevæg, som endvidere også kan bruges til kursusaktiviteter. 

En høj klatrevæg kan monteres på en eksisterende væg eller laves som en selvbærende konstruktion, evt. med fundament. Den kan monteres både udendørs og indendørs.

Alle vores høje vægge er specialdesignet, så de på en gang imødekommer de kommende brugeres behov og det omgivende miljø/arkitektur den opføres i. Klatrevæggen kan produceres med alle klatreflader eller kombinationer af disse.

Høje klatrevægge kan udføres så de opfylder dansk og europæisk standard for klatrevægge: DS/EN 12572-1

 
 
 

Accepter cookies

www.abekatten.dk bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

Abekatten APS

 
 Telefon

+45 9819 3930

  
 
E-mail

info-abekatten@abekatten.dk

  
 
Adresse

Korshøjvej 2
8600 SilkeborgSikker betaling

Quickpay er PCI certificeret, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.

 

Vi modtager

Vi modtager Dankort og eDankort i butikken