Language
Dansk  English  Norsk  Svenska
Book et møde
+45 98 19 39 30

Klatrevægge Klatretårn

Klatretårn


Klatretårn fra abekatten - din special inden for klatrevæg og klatreudstyr

Søger du en klatrevæg, men ikke umiddelbart har en eksisterende væg, som den kan monteres på, så kan et klatretårn være den rigtige løsning for dig. Abekatten har gennem de seneste 15 år leveret klatretårne til det danske friluftsliv. Vi har leveret til skoler, ungdomsskoler, fritidsklubber, spejdere og klatreklubber samt til teambuilding og militære formål.

Et klatretårn åbner op for mange brugsmuligheder, men fælles for dem alle er det sociale aspekt. Et klatretårn er med til at samle folk og styrke det sociale bånd mellem de enkelte personer, uanset om det benyttes af familien, skolen eller arbejdspladsen.

Alle vore klatretårne opfylder dansk og europæisk standard for klatrevægge: DS/EN 12572-1. Alle materialerne er valgt, så de er modstandsdygtige overfor det nordiske klima, hvilket sikrer, at du får et kvalitetsprodukt, som er holdbart. Abekattens klatretårne er normalt bygget op omkring en trekantet tårn konstruktion. De enkelte sider tilpasses efter ønske og behov.

Vores designere hjælper altid med udformningen af klatretårnet, så det passer til de lokale omgivelser — eller hjælper til med at opnå optimale muligheder for en specifik brugergruppe.


Accepter cookies

www.abekatten.dk bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

Abekatten APS

 
 Telefon

+45 9819 3930

  
 
E-mail

info-abekatten@abekatten.dk

  
 
Adresse

Korshøjvej 2
8600 SilkeborgSikker betaling

Quickpay er PCI certificeret, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.

 

Vi modtager

Vi modtager Dankort og eDankort i butikken