Language
Dansk  English  Norsk  Svenska
Book et møde
+45 98 19 39 30

Klatrevægge Finish

Finish

Langt den største del af vores klatrevægge og faciliteter bliver produceret i træfiner. Når der er tale om træfiner, har vi tre niveauer af finish. Nedenfor kan du læse hvad der adskiller niveauerne og måske finde netop den finish som du behøver.

Klatrefinish

Klatrefinish er vores standardmetode. Her er alle pladekanter afrundende. På den måde er det muligt at opnå et både funktionelt og effektivt afsæt for de færdige vægge. 

For os er det vigtigt at kvaliteten er i top på det færdige produkt, det betyder bl.a. at vi har en tolerance på maksimalt 3mm i mellem sidestillede samlinger.

Møbelfinish

Møbelfinish er vores specialfinish. Den bruges når udtrykket skal helt i top. Det kan enten være på en bouldervæg hvor muligheden for at stå i samlingerne helt skal elimineres, eller på forskellige møbel- eller indretningsinstallationer.

Her er tolerancen mellem sidestillede samlinger maksimalt 1½mm og med den ”knækkede” kant bliver udtrykket rigtig skarpt.

Skruefrie samlinger

Når det handler om møbler og indretningsinstallationer er det desuden muligt at arbejde med skruefrie samlinger. Disse samlinger er ikke så stærke, men til fx en reception ser det rigtig godt ud.

Se eksempler på alle vores typer her

Inspiration

 
 

Accepter cookies

www.abekatten.dk bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

Abekatten APS

 
 Telefon

+45 9819 3930

  
 
E-mail

info-abekatten@abekatten.dk

  
 
Adresse

Korshøjvej 2
8600 SilkeborgSikker betaling

Quickpay er PCI certificeret, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.

 

Vi modtager

Vi modtager Dankort og eDankort i butikken