Language
Dansk  English  Norsk  Svenska
Book et møde
+45 98 19 39 30

Sponsorteam


Abekatten har sine rødder dybt forankret i klatresporten. De fleste af os har dyrket klatring i mange år, både som livsstil og sport. Vi har haft nogle af vores største oplevelser i forbindelse med klatring og vil gerne give andre mulighed for at få tilsvarende oplevelser.

Primært bidrager vi til denne ambition igennem vores klatrevægge, men som lidt ekstra, har vi valgt at sponsorere enkeltpersoner som bidrager ekstraordinært til klatremiljøet. Vi håber igennem vores sponsorater, at kunne inspirere mennesker til at gøre en ekstra indsats, både ift. deres sport, men også deres ”civile” uddannelse.

Thomas Blaabjerg

Thomas begyndte med at klatre i 2008 og har siden præget sin årgang, både nationalt og internationalt. Thomas Har vundet en række danske og nordiske junior mesterskaber i både bouldering og ruteklatring. Thomas er meget ambitiøs med sin træning og var således en af 2 unge klatrere som i 2013 blev godkendt af Team Danmark til at gå på deres specielle Team Danmark elite gymnasier.

Udover at være teknisk dygtig, er Thomas Blaabjerg en af de få i HELE VERDEN som kan lave en 1-5-9 på Campusboard.
Hvis du ikke lige ved hvad det er, så se en video af det her.

Udover at være uhyre talentfuld og ambitiøs bidrager Thomas til det danske klatremiljø med sin positive tilgang til klatring og træning samt sin rolle som foregangsmand for andre unge klatrer. Det er derfor Abekatten har valgt at sponsorere Thomas.

Mads og Pernille Wied

Mads og Pernille har i mange år gjort en ekstraordinær indsats for at udvikle de danske juniortalenter. Dette arbejde har stor betydning for klatredanmark og Abekatten støtter indsatsen.

Mads og Pernille har i perioden fra 2010 og frem været med til at udvikle klatre-træneruddannelser i Danmark og i perioder været rygraden i at få uddannet kompetente trænere med fokus på at udvikle klatring som en idrætsgren.

Desuden har Mads I perioden 2012 – 2015 været Juniorlandsholdstræner og Pernille fungeret som fysioterapeut for holdet. Mads og Pernille har i perioden løftet dansk klatring op, så det i dag er naturligt for unge udøvere at deltage i internationale stævner med henblik på præstationsoptimering.

Abekatten sponsorerer Mads og Pernille fordi de i en ekstraordinær grad og på frivillig basis gør en stor indsats for klatresporten – og ikke mindst de talentfulde udøvere.


Accepter cookies

www.abekatten.dk bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

Abekatten APS

 
 Telefon

+45 9819 3930

  
 
E-mail

info-abekatten@abekatten.dk

  
 
Adresse

Korshøjvej 2
8600 SilkeborgSikker betaling

Quickpay er PCI certificeret, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.

 

Vi modtager

Vi modtager Dankort og eDankort i butikken