Language
Dansk  English  Norsk  Svenska
Book et møde
+45 98 19 39 30

Om os

Virklund Sport A/S


I april 2015 overtog Virklund Sport A/S, Abekatten Klatrevægge A/S. Opkøbet var undervejs i en længere periode og noget som begge parter har set frem til kunne realiseres.

Virklund Sport A/S er Danmarks førende leverandør af idrætsprojekter. Virklund Sport tilbyder totalløsninger til idrætshaller, gymnastiksale og multisale med et bredt sortiment af løsninger indenfor sportsgulve, springgrave, tribuner, hejsevægge, omklædningsrum, multibaner, squash baner, kunstgræs, faldunderlag, idrætsudstyr, bomsæt, ribber og klatrevægge. Virklund Sport har siden 1956 fungeret som idrætslivets stabile og kreative sparringspartner med professionel rådgivning og et stort team af erfarne servicemontører.

Abekatten Klatrevægge fortsætter, nu i tæt samarbejde med Virklund Sport, vores stræben mod at blive den mest markante klatrevægs og bevægelsesfacilitets leverandør i Norden. Vi ser kæmpe muligheder i samarbejdet og glæder os til at fortsætte den gode udvikling vi har i dag.

Virklund Sports team af projektledere, salgskonsulenter og montører er klar til at hjælpe - find den rette kontaktperson her >

www.virklund-sport.dk

Accepter cookies

www.abekatten.dk bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

Abekatten APS

 
 Telefon

+45 9819 3930

  
 
E-mail

info-abekatten@abekatten.dk

  
 
Adresse

Korshøjvej 2
8600 SilkeborgSikker betaling

Quickpay er PCI certificeret, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.

 

Vi modtager

Vi modtager Dankort og eDankort i butikken